Karianne Amlie Wahlstrøm

"Hun fyller rommet med energi og glede" - Stine Skalleberg, Aschehoug Utdanning

Karianne (f.1991) fra Notodden er en energisk, tydelig og personlig foredragsholder som brenner for å få ungdom og voksne til å føle seg bra. 

I hverdagen er Karianne pedagog og ungdomsskolelærer i Tvedestrand. Hun har utdannet seg i motiverende intervju ved Oslo Met som er samtalemetode for å motivere til atferdsendring, og hun har kurs i mental trening ved Raw Performance som har til hensikt å optimalisere mentale ferdigheter for å komme oss dit vi vil. Hun har kurs i positiv psykologi som har til hensikt å styrke psykologisk vekst hos enkeltindivider og bedrifter ved å forsterke det som er bra, fremfor å reparere skader.

I 2017 var hun med på TV-produksjonen Farmen der hun i over to måneder drev en gård som for hundre år siden sammen med 14 andre deltakere. I 2020 var hun over to måneder på Torpet i regi av samme produksjon, noe som gjør at hun er en av deltakerne som har oppholdt seg lengst i Farmentilværelsen gjennom historien. I sistnevnte sesong møtte hun også sin forlovede, Farmenvinneren Per Gunvald Haugen. Hun knytter erfaringen til hvordan vi tilpasser oss en gruppe mennesker som er ulik oss selv, hvordan vi snur utfordringer til  nye muligheter, og hvordan vi bidrar til å skape god kultur der vi er. 

Essensen i foredragene hennes handler om å forsterke gode egenskaper i oss selv, være modige når vi står overfor valg, tørre å si mer nei for å frigjøre kapasitet til det som er viktigst for oss, og hvordan vi bidrar til å få andre til å føle seg store gjennom å være nysgjerrige. 

Karianne er en tydelig formidler med glimt i øyet som skaper latter, begeistring og refleksjoner til ettertanke, og som vil få publikum til å sitte igjen med en god følelse i magen, samtidig som de er inspirerte til å gjøre en større forskjell for seg selv og de rundt seg.