Foredrag

"Mitt viktigste fokus er å få enkeltindivider til å føle seg bra ved å bevisstgjøre dem på gode egenskaper og kvaliteter som allerede bor i dem.  Når vi har det bra i oss selv er det lettere å gi vårt bidrag til å få andre til å føle seg store og verdsatt, uavhengig av om det er i familierelasjoner, kollegiet, i klasserommet, idrettsmiljø eller i eget privatliv." - Karianne Amlie Wahlstrøm


Karianne har siden 2017 holdt foredrag for å styrke robusthet og glede hos ungdom, og har på veien utviklet seg som foredragsholder rettet mot små og mellomstore bedrifter som ønsker positiv endring på veien mot felles mål. 

Vi var så heldige at Karianne holdt foredrag på vår tredje samling for Oda sitt inspirerende mentorprogram. Nordens ledende nettverk for mangfold i teknologi. Temaet for samling var «Growth mindset». Karianne starter foredrag med humor, energi og masse herlig karisma. Vi fikk flere gode verktøy og anbefalinger som vi kan benytte oss av profesjonelt og i privatlivet. Tilbakemeldingene fra publikum var positive. Vi er kjempefornøyd med Karianne som foredragsholder, anbefales varmt videre. - Oda Nettverk Mentorgruppa

Foredrag tilpasses dine ønsker innenfor tematikken;

  • Rydd hodet og bli gladere! Tilpasses bedrifter og skoleklasser. Da jeg var på Farmen i 2017 fikk jeg en kommentar som jeg ikke glemmer; "Karianne er den enkleste personen jeg har møtt," en kommentar som jeg hørte var ment synonymt med å være naiv. Jeg kunne blitt lei meg eller gått i forsvar for å bevare en slags stolthet, men sannheten er at jeg tar det som et kompliment, og jeg er enig. Min opplevelse er at livet er deilig enkelt når rammene er satt, og jeg ville ikke solgt følelsen for en million! Hva er det, og hvem er det som får fokuset ditt? Jeg har lært at når vi vet hvem vi vil være, hva vi står for og vi vet hvor vi vil - vil vi lettere ha fokus på det som er hensiktsmessig for oss for å ha det bra. Sirkuset av hjernestøy som stjeler fokus blir stille, og belønningen er at du føler deg klar, tilstede og stødig - ikke minst blir livet mye mer herlig enkelt. I foredraget får du konkrete teknikker som er enkle å flette inn i egen hverdag for å kjenne mer begeistring, glede, energi og vitalitet , både som ung og voksen. Tilpasses målgruppen.
  • Å ha en god arbeidskultur gir større trivsel! Tilpasses dine ønsker og behov hos din bedrift. Jeg husker godt en kollega jeg hadde som ofte satt med hetta på hodet og som var sur hver eneste morgen. Det tappet meg for energi og jeg orket ikke sitte mer en nødvendig ved arbeidsplassen min, det gikk utover både trivsel, følelsen av trygghet og tilhørighet der jeg jobbet. Hva er det vi sender ut til kollegaer rundt oss, og hvordan kan vi ta større ansvar for å bidra til en god kultur, og god trivsel? Min erfaring er at vi har alle et personlig ansvar for å skape en god kultur der vi er, det handler om holdninger og atferd. Få inspirasjon og konkrete råd til hvordan vi kan gi av vårt bidrag for å få andre til å føle seg bra og verdifulle på arbeidsplassen, foredrag tilpasses din bedrift. 

Å skape god kultur er teamarbeid hvor alle må bidra, men alt starter først med oss selv. - Karianne


Ta kontakt for en uforpliktende prat.